Keramische coating's

Alleen het beste voor uw auto

Een keramische coating beschermd

Wij bieden onze klanten alleen de hoogst haalbare kwalitiet producten aan. Daarom werken wij UITSLUITEND met de coatings van Angelwax. Deze coating's zijn niet voor niets de koplopers op het gebied van Ceramics! 

Meer informatie over keramische coatings


NEBULA

Angelwax NEBULA vertegenwoordigt de meest geavanceerde grafen-coating in de industrie, met een unieke 'wet-look' glansafwerking die niet alleen uitzonderlijk glad aanvoelt, maar ook een uiterst harde schil op het lakoppervlak achterlaat. Het in de coating verwerkte grafeen fungeert als een glansversterker en handhaaft de ultragladde textuur van het oppervlak. Deze duurzame coating vermindert effectief het risico op swirls die zich kunnen voordoen tijdens het wassen, en de hydrofobe eigenschappen verminderen aanzienlijk de kans op watervlekken. Watervlekken ontstaan doorgaans wanneer mineralen en vuil in water opdrogen en transparante vlekken achterlaten op de top-coat van het oppervlak. De combinatie van gladheid en hydrofobiciteit zorgt voor een zelfreinigend vermogen, wat resulteert in vereenvoudigd onderhoud doordat uw voertuig langer schoon blijft.

Angelwax NEBULA wordt geïnstalleerd met een fabrieksgarantie van 5 jaar, onder voorwaarde van opeenvolgende inspecties om de 12 maanden of minder.

ENIGMA GENESIS

Angelwax Enigma Genesis vertegenwoordigt een ultramoderne keramische coating die uitsluitend is ontworpen voor professioneel gebruik.

Deze 'one-coat' toepassing van Enigma Genesis levert een indrukwekkende glans op, met superieure duurzaamheid en weerstand tegen swirls. Bovendien vereenvoudigt het onderhoud van het voertuig aanzienlijk, doordat vuil en verontreinigingen moeiteloos worden verwijderd tijdens het wasproces.

Met een garantie van 5 jaar biedt de Enigma Genesis-coating volledige gemoedsrust, op voorwaarde dat deze om de 12 maanden of vaker wordt geïnspecteerd door een erkende installateur.

SIO2 GLASCOATING

Angelwax Exodus is een professionele glascoating die chemisch hecht aan glas en een duurzaamheid biedt tot 2 jaar na slechts één enkele toepassing. Eventuele onregelmatigheden die zichtbaar zijn op glasoppervlakken worden enkel waarneembaar onder een microscoop. Na het aanbrengen van Exodus ontstaat er een optisch vlak oppervlak dat volledig glad is en het glas aanzienlijk langer schoon houdt.

Eenmaal aangebracht, transformeert Exodus het contact met water op het glas in microdruppels, die direct van het voertuig afparelen, zelfs bij lagere snelheden. De prestaties van de ruitenwisser blijven onaangetast, terwijl ijs, insecten en vogelpoep moeiteloos worden verwijderd. Rijden onder natte omstandigheden wordt merkbaar veiliger en vermindert de oogvermoeidheid, vooral bij nachtelijke autoritten.

Maak een afspraak

Voor meer informatie of een vrijblijbende afspraak verwijzen we u door naar onze contact pagina. U kunt ons e-mailen of bellen met uw vraag/wens en uw voertuig informatie. Wij zullen dan met u een vrijblijvende afspraak inplannen om te kijken wat het beste bij u en uw voertuig past.

Naar contactformulier