Uitdeuken / Restylen

Terug naar voor het ongelukje

Deuk laten verwijderen zonder spuiten

Restylen of uitdeuken zonder spuiten is als een tovertruc voor je voertuig. Deze geavanceerde techniek herstelt de originele vorm en afwerking zonder dat er verf aan te pas komt. Denk aan deuken, bulten en kleine beschadigingen die als sneeuw voor de zon verdwijnen, zonder dat de originele lak eraan moet geloven.

Met speciale tools en vaardigheden wordt de schade van binnenuit aangepakt. Het resultaat? Een reparatie die niet alleen kostenefficiënt is maar ook tijdbesparend, zonder gedoe met kleurverschillen of lakspuiten.

Restylen/uitdeuken zonder spuiten is de go-to oplossing om je voertuig er weer als nieuw uit te laten zien, zonder al dat gedoe met verfspuitwerk. Het is als een magische touch-up voor je auto, waardoor die deuken verdwijnen alsof ze er nooit zijn geweest.

Meer informatie over uitdeuken

Maak een afspraak

Voor aanvullende informatie of het plannen van een vrijblijvende afspraak, nodigen wij u uit om onze contactpagina te raadplegen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, waarbij u uw vragen, wensen en voertuiginformatie kunt verstrekken. Wij zullen vervolgens graag een afspraak met u inplannen om nader te bespreken wat het meest geschikt is voor u en uw voertuig.

Naar contactformulier