Polijsten/lakcorrectie

Op deze pagina verkrijgt u inzicht in de essentie van polijsten en de diverse toepassingen ervan. Hoewel polijsten vaak informeel wordt aangeduid als 'poetsen', overstijgt deze techniek de oppervlakkige betekenis die deze term doet vermoeden.

lakkorrectie

Laat uw auto polijsten door de professional

Krassen vertonen zich in verschillende maten en dieptes; zelfs het licht aanraken van vervuilde lak kan al een kras veroorzaken, laat staan wat gebrekkig onderhoud of een wasstraat kan aanrichten aan de lak van uw voertuig. Het polijstproces verloopt in meerdere stappen, bekend als lagen. In overeenstemming met uw specifieke behoeften, de huidige staat van de lak en het type lakwerk, werken we samen met u aan een op maat gemaakt plan dat naadloos aansluit op u en uw voertuig. Of het nu gaat om een auto, motor, boot of camper, onze expertise zal u verrassen met wat we kunnen bereiken voor uw voertuig.

Meer informatie over auto polijsten

Wat is polijsten

Polijsten omvat het microscopisch verwijderen van een laag lak. Het principe van polijsten komt eigenlijk neer op het nauwgezet afschuren totdat de lak rondom de kras op gelijke hoogte is met de originele kras, waardoor de lak weer gelijkmatig wordt en de kras verdwijnt. Bij diepere krassen wordt vaak eerst geschuurd om de kras te elimineren, waarna de lak wordt gepolijst om de oorspronkelijke glans te herstellen. Er bestaat natuurlijk een grens aan polijsten en schuren, omdat deze methoden alleen effectief zijn voor krassen in de bovenste blanke laklaag. Als de kras dieper gaat, passen we uiteraard andere methoden toe om het te repareren.

Maak nu een afspraak

Voor meer informatie of een vrijblijbende afspraak verwijzen we u door naar onze contact pagina. U kunt ons e-mailen of bellen met uw vraag/wens en uw voertuig informatie. Wij zullen dan met u een vrijblijvende afspraak inplannen om te kijken wat het beste bij u en uw voertuig past.

Naar contactformulier