Interieur reinigen

Het schoonmaken van het interieur is veel meer dan simpelweg een sopje en een stofzuiger gebruiken! We staan voor de uitdaging om verschillende soorten verontreinigingen aan te pakken en moeten zorgvuldig kiezen welke reinigingsmiddelen het meest effectief zijn - of het nu gaat om alkalische, zure, alcoholhoudende of pH-neutrale oplossingen. Hier komt onze expertise goed van pas, omdat het reinigingsproces niet alleen correct, maar ook veilig moet verlopen, en dit vraagt om gedegen tijd en aandacht.

Interieur Detailing

Meer dan schoonmaken alleen

Elke auto heeft een uniek interieur, variërend in bekleding, leer, kunstleer, Alcantara, kunststof, glas, en meer. Niet alle auto's vereisen dezelfde behandeling als die van u. Bij Polish Exclusive nemen we de tijd om uw interieur te verkennen, luisteren naar uw wensen, en beoordelen welke behandeling het meest geschikt is voor uw specifieke interieur. Na de behandeling van uw interieur bespreken we met u hoe u het het beste zelf kunt onderhouden, of we stellen een aangepast onderhoudsprogramma op, zodat het onderhoud van uw interieur volledig wordt beheerd door Polish Exclusive.

Meer informatie autointerieur reinigen

Maak nu een afspraak

Voor meer informatie of een vrijblijbende afspraak verwijzen we u door naar onze contact pagina. U kunt ons e-mailen of bellen met uw vraag/wens en uw voertuig informatie. Wij zullen dan met u een vrijblijvende afspraak inplannen om te kijken wat het beste bij u en uw voertuig past.

Naar contactformulier