Over Polish Exclusive

Welkom bij Polish Exclusive. Mijn naam is Tom Vermaat, en met een gepassioneerde toewijding voer ik mijn liefde voor auto's uit. Sinds mijn jeugd heb ik een intense fascinatie gehad voor auto's en de kunst van gedetailleerd vakmanschap. Ondanks verschillende werkervaringen en verkenningen heb ik nu duidelijk mijn roeping gevonden. Mijn doel is niets minder dan het herstellen van uw auto of ander voertuig naar optimale conditie.

De details doen het

Bij Polish Exclusive leggen we de focus op hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid. Onze inzet is erop gericht om de klant volledig tevreden te stellen. In onze benadering van het werk hechten we grote waarde aan uitmuntendheid en streven we naar perfectie, met als ultieme uitdaging om het voertuig in optimale staat aan de klant terug te bezorgen. Onze expertise speelt hierin een cruciale rol. We hechten veel belang aan voortdurende professionele ontwikkeling en blijven op de hoogte van de nieuwste trainingen en cursussen. Het behalen van certificaten is een essentieel onderdeel van onze toewijding om onszelf te blijven verbeteren en de beste resultaten te behalen.

wie is tom vermaat

Ik ben Tom Vermaat, en sinds april 2021 heb ik de stap gezet om een nieuw avontuur aan te gaan en mijn passie om te zetten in mijn beroep. Gedurende mijn hele leven heb ik een diepe liefde gehad voor prachtige auto's, een affiniteit die begon met mijn eigen voertuig. Het plezier dat ik haalde uit het verzorgen van mijn eigen auto bracht mij op het idee om van deze passie mijn levenswerk te maken. Om deze ambitie te verwezenlijken, heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Enkele jaren verder kan ik met trots zeggen dat mijn toewijding aan mijn hobby heeft geresulteerd in een succesvolle onderneming. Elke dag geniet ik van mijn werk, en het zien van tevreden klanten blijft voor mij een unieke ervaring. Mijn drijfveer in mijn bedrijf is de constante zoektocht naar verbetering. Er is altijd ruimte voor verfijning, voor meer schoonheid, meer zuiverheid, enzovoort. Wat Polish Exclusive onderscheidt, is het vermogen om zelfs de grootste wensen en uitdagende opdrachten te omarmen. Daar waar andere bedrijven wellicht hun grenzen stellen, blijft er bij mij altijd ruimte om naar oplossingen te streven. Klantvriendelijkheid staat centraal in mijn bedrijfsfilosofie; het zien van een tevreden klant geeft mij de energie om aan het volgende project te beginnen.