Alles over autointerieur reinigen

Hieronder een opsomming met vragen over interieur reiniging die wij veel krijgen.

Wij doen ons uiterste best om onder de stoelen te kunnen stofzuigen. Bij intensieve vervuiling zullen we met u bespreken voor de voorstoelen te verwijderen uit het interieur.

Bij sterke vervuiling of een complete reiniging van uw bodem stoffering zullen we de voorstoelen verwijderen uit het interieur intensief te kunnen reinigen.

Uiteraard verwijderen wij vlekken uit bekleding, Door onze expertiese in diverse producten en soorte bekleding kunnen wij uw verontreinigde stoffering weer een nieuw leven geven. 

Orgineel heeft leer een matte afwerking, Wij zullen nagaan welk soort leer er zich in uw interieur bevind en dit op de voor daar bestemde wijze reinigen zodat deze weer de eigenschappen heeft die het hoort te hebben. 

Rooklucht zit vaak tot diep in de vezels van uw interieur. Om uw interieur weer een frisse geur te geven gaan we voor een grondige aanpak en bestrijden we het probleem bij de bron, Icm stoom en/of extractie zullen we het probleem niet maskeren maar echt verwijderen. Resuterend in een schoon en fris interieur.