Alles wat je wilt weten over PPF

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij hieronder een lijst samengesteld van alle vragen die wij regelmatig krijgen omtrend PPF lakbeschermingsfolie.

Ja, Lakbeschermingsfolie (PPF) is zeker de moeite waard!

Het vermindert het risico op schade aan de lak van uw auto, zoals lichte krassen, steenslag, chemische vlekken, spetters van insecten of watervlekken en swirls.

Het is een beschermlaag tussen de buitenwereld en uw lak

Wij brengen een dunne doorzichtige duurzame laag vynyl aan over de lak van uw voertuig auto. Hierdoor vormt het een beschermende barrière die de glans van uw lak laat doorschijnen en tegelijkertijd het risico op schade vermindert.

Initiële kosten: Het is duurder om een lakbeschermingsfilm aan te brengen dan om de lak gewoon te laten zoals hij is. De extra kosten worden echter ruimschoots goedgemaakt door waardewinst op de lange termijn, vooral met de delen van het voertuig die een hoog risico op kleine schades hebben.

De levensduur van PPF is realistisch ongeveer 5 tot 7 jaar, afhankelijk van de rijomstandigheden, slijtage en de wijze van onderhoud. De zelfhelende eigenschappen zullen na verloop van tijd afnemen. Dit is een natuurlijk verloop van slijtage en degradatie.